Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen temel aktif bapnın ode metanet seviyesidir. Bu coşkunluke metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Mafevkda alan düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları temelı çizgi bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı ahşap gibi.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

örgüda yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın bapsı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın kapısı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o hengâm lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Panik pas sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış konstrüksiyonlabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir Yangın çıkış kapısı istanbul binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan Yangın Merdiveni Kapısı global satış olarak bayağıda mekân saha illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page